Användarvillkor

Allmänna villkor

NewYork-city.se drivs med en passion för att ge de bästa tipsen till din resa till New York. Vi försöker kontinuerligt se över informationen på hemsidan och uppdaterar när behov finns. De flesta av de tips vi skrivit om är sådant vi själv upplevt.

Viktigt att veta att vi kan inte ta ansvar för att all information är aktuell och vi kan inte ställas till svars för ekonomiska eller tidsmässiga förluster. Vi rekommenderar därför alltid att du kontrollerar uppgifterna om du planerar något särskilt inför din resa. Självklart är vi mycket tacksamma för tips, felaktigheter eller om det är något som inte fungerar som det skall.

Integritetspolicy

Använder du hemsidan är det viktigt att du kontrollerat Integritetspolicy. Här har vi samlat all information som du som besökare till hemsidan behöver att veta. Innan du surfar runt så är det viktigt du tagit del av informationen.

Copyright

Hemsidan går under de allmänna copyright lagarna. Du får inte lov att kopiera några av texterna för egen ekonomisk vinning eller att sprida vidare. Samma sak gäller de bilder som finns på hemsidan, de får inte lov att kopieras utan skriftlig tillåtelse från vår sida.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss är det enklast att gå via vår Facebook-sida eller vårt kontaktformulär.