Om oss

NewYork-City.se är tänkt att bli en komplett reseguide för dig som funderar eller som redan beställt en biljett till “The Big Apple”. Här skall du kunna läsa om allt som angår din resa och då menar vi verkligen allt. Tanken är också att det skall vara helt gratis så du inte skall behöva lägga ut några pengar för att få den nödvändiga informationen. Vi har gjort formatet så att den skall ge en användarvänlig upplevelse både om du läser på datorskärmen eller använder mobilen.

Efter ett par besök i New York beslutade vi oss 2008 för att det behövdes en reseguide som främst fokuserade på användarvänlighet och ge en komplett bild av resmålet.

Allt på NewYork-City.se är skyddat av upphovsrättslagen och får ej kopieras utan tillåtelse från redaktionen. Sidan ansvarar inte för att för bakslag som den här guiden kan medföra som till exempel förlorad vinst efter användande. Materialet på sidan ses kontinuerligt över men det finns givetvis möjligt att några detaljer har ändrats sedan publiceringen. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar biljetter, visum etc i de officiella kanaler.

Vi har utarbetat en integritetspolicy som du bör läsa igenom innan du använder hemsidan.

Behöver du kontakta oss så rekommenderar vi antingen via vår Facebook-sida eller vårt kontaktformulär. Som utgångspunkt försöker vi alltid anstränga oss att svara så snabbt vi kan och tar gärna emot frågor.

Med vänliga hälsningar

Carl-Johan

NewYork-City.se