Bra Shopping i New York

saks2

Varuhuset Saks Fifth Avenue har det mesta man letar efter. Copyright Saks Fifth Avenue


Det är få städer som i världen som kan erbjuda så bra shopping som New York. Här finns absolut allt det man kan önska sig från billiga vintage butiker till dyra varuhus med det absolut senaste från modehusen. Varför inte ta och besöka Macy’s eller Bloomingdale’s och därefter gå och köpa ett par billiga plagg på Gap. Ett tips är också att låta vädret styra var man går, om det regnar varför inte plöja igenom något av de varuhus som The Big Apple kan erbjuda.

 

New York är inte bara de vuxnas favorit utan barnen hittar även här spektakulära leksaksaffärer. Uppe vid Central Park ligger till exempel FAO Schwarz som är en av världens mest anrika distributörer av leksaker. Om man är vid Times Square finns en gigantisk Toys R Us butik som är värd att besöka även om man inte tänker köpa något.

 

Många kanske är i New York för att hitta något klädesplagg som vi inte har hemma i Sverige. Alla vill vara speciella på sitt eget unika sätt och vad är då bättre än second handbutiker i The Big Apple. Du hittar galna kreationer och plagg som du kanske kan passa in i din garderob.

 

Den som inte hittar något i New York tycker helt enkelt inte om shopping. Sannolikt har man världens bästa shopping möjligheter här och då finns det inga ursäkter.

 

Här på NewYork-City.se har vi försökt att indela våra olika tips och artiklar på ett överskådligt sätt. För att du lättare skall hitta de olika affärerna finns det även kartor som visar exakt var affärerna ligger.

 

Second Hand

Varuhus

Kläder

Marknader

Bokhandel

Heminredning

Leksaksaffärer

Elektronik

Övrigt