Second Hand i New York

Det finns många bra second hand butiker i New York


I New York finns det ett närmast obegränsat utbud av utmärkta second hand butiker. Det finns många olika att välja mellan, så problemet är mer att hitta rätt. Trenden med just second hand butiker håller i sig och det är troligtvis för man har chans att skapa sin alldeles egna stil. I New York finns det dessutom mycket att shoppa som vi inte har här hemma. Det gör att det blir så mycket roligare att gå in och upptäcka nytt. Priset brukar dessutom vara överkomligt, även om det finns second hand för lyxartiklar. Det är inte bara spännande kläder du kan hitta utan även accessoarer som en ny plånbok, handväska eller ett snyggt skärp. Förutom Manhattan så finns det en rad trevliga second hand butiker i Brooklyn.

Att bara gå omkring i second hand butiker i New York brukar räcka som inspirationskälla och det är bara att köpa med sig allt man tycker är snyggt.

Nedan har vi samlat några av de bästa second hand butikerna som vi rekommenderar. Vi har listat dem efter placering i New York City.

Brooklyn
Becaons Closet
Buffalo Exchange

Manhattan
Village Style
Screaming Mimis

Tips:
– Tänk på att de plagg du ser kanske ser snyggare ut på just dig om du syr om dem? Det är ett klart alternativ och du sätter därmed ytterliggare en egen prägel

– Var inte rädd för att fråga personalen. De kan ofta ge oväntat bra tips just för dig.

– En del tycker det är bättre att man bestämt sig innan vad man letar efter, för det kan vara lätt att bli distraherad av de många olika stilarna och plaggen i butiken.